ÖZCAN, İSMAİL


     


(d.21.02.1959 )

 Güneysınır İlçe Belediye Başkanı

Karasınır’da doğdu. İlk ve Ortaokulu Karasınır’da, Liseyi Adana İmam Hatip Lisesi’nde, fakülteyi Konya Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde okudu.

 1985 yılında Ordu Gölköy İmam Hatip Lisesi’ne meslek dersleri öğretmeni atandı. Sırası ile Çumra Karasınır Lisesi, Erzincan Fatih Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Kulu İmam Hatip Lisesi, Güneysınır Çok Programlı Lisesi’nde Din Kültürü ve Meslek dersleri öğretmeni olarak görev yaptı.

İdarecilik hayatıa Güneysınır İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü olarak başladı. Daha sonra Konya Meram  Zafer İlköğretim Okulu ,Konya Meram Mehmet Beğen İlköğretim Okulu ve Konya Karatay Ticaret Meslek Lisesinde Müdür Başyardımcısı görevlerinde bulundu .30 Ekim 2013 tarihinde görevinden istifa ederek Güneysınır Belediye Başkanlığı için Adalet ve Kalkınma Partisinden aday adayı oldu.30 Mart 2014 tarihinde yapılan mahalli seçimlerinde Güneysınır Belediye Başkanı seçildi. Evli ve beş çocuk babasıdır.

Görev yaptığı süre içerisinde Eseder, Ribat Eğitim Vakfı, Milli Gençlik Vakfı, Milli Türk Talebe Birliği’nde ve Akıncılar STK larında görev yaptı.

BEKİR ŞAHİN

                                                                                                              

Yorumlar

Popüler Yayınlar